اطفال الديجيتال الجديد

يتحدث عن ابطال الديجتال
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 منتدي الطبخ طريقة عمل تورته الفواكه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
رعد
Admin
avatar

المساهمات : 18
تاريخ التسجيل : 20/11/2012
العمر : 22

مُساهمةموضوع: منتدي الطبخ طريقة عمل تورته الفواكه   الأربعاء نوفمبر 21 2012, 12:56

نوع الوصفة:حلوياتمحتوى الوصفة:عامدرجة الصعوبة:سهلةخصائص: سريعة التحضيرمحببة للاطفالتاريخ الاضافة:20-11-2012الاضافة بواسطة:happy spirit

نوع الوصفة:حلوياتمحتوى الوصفة:عامدرجة الصعوبة:سهلةخصائص: سريعة التحضيرمحببة للاطفالتاريخ الاضافة:20-11-2012الاضافة بواسطة:happy spirit


المقادير:2 كوب دقيق منخول
كوباية ونص سكر عادى مش باودر بس ناعم
8 بيض وكيس بيكنج باودر
و2 كيس فانيليا
4 كيس كريم شانتيه
وكمبوت خوخ وكمبوت اناناس وكيوى ومكسرات التحضير:نضرب البيض مع الفانيليا
وبعدين نضيف السكر
ونضرب كويس لحد ماالقوام يبقى كريمى شوية
وبعدين نضيف الدقيق المضاف ليه البيكنج بودر بالتدريج
ونقلب بالراحة وفى اتجاه واحد علشان الهوا مايخرجش ونصبها فى صينية مدهونة زبده
التزيين بعد تسويه الكيكة بليله
انى يوم قطعتعتها 3 طبقات وعملت الكريم شانتيه ضربت ال4 اكياس مع كوباية لبن كبيرة ساقعة جبت الطبقة الاولى
وسقيتها بسيط السيرب بتاع الكمبوت
وحطيت عليها طبقة كريمة وشوية من كمبوت الخوخ والاناناس المقطعين ونفس الحكاية مع الطبقة التانية
وغطيتها بالطبقة التالتة وسقيتها سيرب برضه
وغطيت التورتة كلها بالكريم شانتيه
وحطيتها فى التلاجة 4 ساعات وبعين كسرت عين جمل وغطيت بيه الجوانب وزوقت الوش بالكمبوت والكيوىالطبخ: وندخل خليط الكيك فرن سبق تسخينه على درجة حرارة 150 لمدة 45 دقيقة تقريبا ولما تطلع نشيلها من الصينية ونسيبها تبرد على منخل او اى حاجة مخرمة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://moad.hooxs.com
رعد
Admin
avatar

المساهمات : 18
تاريخ التسجيل : 20/11/2012
العمر : 22

مُساهمةموضوع: منتدي الطبخ طريقة عمل تورته الفواكه    الأربعاء نوفمبر 21 2012, 13:37

ارجوا الانضمام والرد علي الموضوع
albino farao
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://moad.hooxs.com
 
منتدي الطبخ طريقة عمل تورته الفواكه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اطفال الديجيتال الجديد :: طبخ-
انتقل الى: